P O S A C Y P
Treći sastanak projektnog tima

Treći sastanak projektnog tima

U utorak 01. lipnja 2021. godine u prostorijama kuglane Banja Junaković u Apatinu u Srbiji  održan je treći po redu  sastanak projektnog tima za rad na projektu Promocija bavljenja sportom među djecom i mladima. 

Sudionike sastanka dočekao je predsjednik Kuglačkog saveza Srbije Uroš Dragojlović poželjevši svima dobrodošlicu s naglaskom kako je ovo važan projekt ne samo za zemlje sudionice, već i puno šire te nakon pozdravnih riječi poželio uspješni radni sastanak.  

Sastanku su prisustvovali Hrvatski kuglački savez kao nositelj projekta (prof. dr. sc. Tonči Mikac, Zoran Jagić, Anica Buhin i Josip Skorić) i predstavnici partnerskih organizacija, Miloš Ponjavić za KK Železiarne Podbrezova, Franc Gornik i Denis Čenanovič za Kuglački savez Slovenije te domaćini Kuglački savez Srbije Vojko Pavlović i Zoran Stanojević  dok partneri iz Češke Jiri Jančalek i Renata Šimunkova radi trenutne situacije s COVID-19 nisu mogli istom prisustvovati (ali su pratili sastanak putem video poziva). 

Na sastanku su dogovorene daljnje aktivnosti za održavanje kuglačkog kampa i konferencije te su prezentirane početne  verzije Priručnika i web aplikacije. 


Pogledajte sve vijesti